Sinterklaas komt 's avonds in Nieuwendijk

NIEUWENDIJK – Zaterdag 12 november organiseert Stichting Sint Nicolaas Intocht Nieuwendijk weer de feestelijke Sinterklaasintocht.

In het begin van de middag zullen de Zwarte Pieten in het winkelcentrum zijn om nog wat boodschappen te doen en in een winkelruimte kunnen de kinderen knutselen met Kluspiet om mooie kunstwerken te maken voor Sinterklaas. De Hank-o-motief rijdt ’s middags met de Pietendweilband Eght Herrie rond in Nieuwendijk. De Sint zal rond 18.30 uur in het winkelcentrum in Nieuwendijk aankomen. De Sint en zijn Pieten zullen, onder muzikale begeleiding van ONS, vanaf hier vertrekken voor een rondrit door het dorp.

MuziekPiet heeft zijn kuif weer lekker strak staan en de organisatie hoopt dat één van de kinderen de bril van Sinterklaas heeft gevonden zodat hij op tijd bij het Winkelcentrum zal zijn om daarna de mooi verlichte optocht door Nieuwendijk te leiden. De rondrit zal zoals gebruikelijk eindigen in dorpshuis Tavenu waar de Sint en zijn Pieten met de kinderen nog een feestje gaan bouwen.