ACKC klaar voor zaalseizoen

ALMKERK – Zaterdag 12 november gaat voor het ACKC/Jeugdsportfondsteam, na het in een deceptie uitgelopen eerste helft van het veldseizoen, het zaalseizoen weer beginnen.

Voor coach Paul Vink was het een beroerde start. Er werd geen enkele wedstrijd gewonnen op het veld. Maar ondanks deze misstappen op het veld is de ACKC selectie samen met coach en begeleiding tot op het bot toe gemotiveerd om in het zaalseizoen niet in de onderste helft van de ranglijst te vertoeven maar minimaal in de subtop mee te kunnen draaien.

Coach Paul Vink heeft zijn team na de drie oefenwedstrijden tegen 3e klasser Animo en het in de 2e klasse uitkomend Kinderdijk en SDO bekend gemaakt en zal met de volgende basisspelers starten: Petra Verschoor, Natasja Kuipers, Jelle van de Water, Stef Mommers, Janneke Peek, Marlies Kant, Gerard Swart en Rik Millenaar. De eerste wedstrijd is zaterdag 12 november waar het ACKC Jeugdsportfondsteam te gast is bij RWA in Rhoon. Duidelijk is wel dat dit een hele zware partij zal gaan worden tegen een behoorlijk fysieke ploeg. De wedstrijd in de sporthal in Rhoon vangt aan om 16.00 uur.