Zaterdag 5 november gratis compost

ALTENA – De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem willen u bedanken voor het goed gescheiden houden van het GFT-afval. Daarom kunt u voor uw tuin gratis compost afhalen op 5 november.

Bovendien willen de gemeenten u graag kennis laten maken met de gebruiksmogelijkheden van compost. De gemeenten hebben daarom, evenals vorige jaren, besloten gezamenlijk een compostactie te organiseren, waarbij u 0,5 m3 groencompost gratis kunt afhalen. De gemeenten hopen dat deze actie voor u en alle andere burgers een positieve stimulans zal zijn voor een goede scheiding van het GFT-afval van het overige huisvuil.

U kunt heel eenvoudig in het bezit komen van gratis groencompost. In de gemeente Aalburg, Werkendam en Woudrichem kunt u het ophalen op zaterdag 5 november. U kunt terecht bij de Gemeentewerf Veen, bij het Milieustation Werkendam, Milieustation Hank en bij de Gemeentewerf Giessen vanaf 8:30 tot 12:00 uur.