Sfeervolle winterfair in Genderen

GENDEREN – De bewoners van de Woonvoorziening Kelderstraat in Genderen houden op 10 december de traditionele Winter Fair.

De bewoners, samen met hun begeleiders en vrijwilligers, gaan er ook dit jaar weer een flink werk van maken. Zelfgemaakte knutselwerken zoals sjaals, sieraden en kerststukjes, maar ook ambachtelijk gemaakte appelmoes, stoofperen, advocaat en ingemaakte erwtensoep zullen er te koop zijn. Verder kan men ook gaan struinen in een grote partij tweedehands boeken. Dat uiteraard onder het genot van koffie of thee, limonade, appelflappen en een broodje hamburger of kroket.

Woonvoorziening Kelderstraat is een appartementencomplex voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking met veel aandacht voor de ADL-functies (Activiteiten van het Dagelijks Leven). U bent van harte welkom op 10 december aan de Kelderstraat 1 in Genderen. De Winter Fair begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.