Energie van de boer vanaf 2017 beschikbaar

HANK/ALMKERK – Vanaf 2017 is er regionaal opgewekte groene stroom beschikbaar voor huishoudens in en om Hank. De Hankse boer Justin Leemans stelt het dak van zijn schuur beschikbaar voor de zonnepanelen van DEcAB.

Op dit moment zoekt DEcAB deelnemers die mee willen investeren in de zonnepanelen en die straks mee willen profiteren van de voordelen van groene stroom uit de buurt. DEcAB werkt eraan dat mensen een investering in duurzame energie gaan zien als een normaal onderdeel van het wonen.

Energie van de Boer is beschikbaar voor de bewoners van Almkerk, Dussen, Hank, Nieuwendijk en Werkendam (postcodegebieden: 4251, 4255, 4286, 4271, 4273). Op donderdag 10 november organiseren de Samenwerkende gemeenten en DEcAB de Energiemarkt voor het Land van Altena. Daar kunt u terecht met al uw vragen over Energie van de Boer en over energiebesparing bij u thuis. De locatie is Golfpark Almkreek, van 19.30 tot 22.00 uur.