Netwerkbijeenkomst Open Coffee in gemeentehuis

WERKENDAM – De volgende editie van de zakelijke netwerkbijeenkomst Open Coffee Altena gaat naar Werkendam. Op 10 november komen de deelnemende ondernemers bij elkaar in het gemeentehuis van Werkendam.

Op 10 november komen ondernemers uit de regio en van daarbuiten bij elkaar om nieuwe contacten te leggen of om van bestaande connecties te maken. Op zoek naar win-win. Geven is daarbij het nieuwe zakendoen en koffie de brandstof. Ook is er wederom de Espresso-sessie: een kennisdelerij voor maximaal 15 ondernemers.

De aanvang van de Open Coffee is om 09:30 uur en de koffie borrel duurt tot 11:00 uur. De Espresso sessie start aansluitend om 11:15 uur. U bent welkom in het gemeentehuis in Werkendam aan de Raadhuisplein 1. Opgeven voor deelname kan via www.ondernemendaltena.nl.