Nederland Leest bij Bibliotheek CultuurPunt Altena

ALTENA – Tijdens de campagne Nederland Leest, van 1 tot 30 november, geeft uw bibliotheek weer aan haar bezoekers een boek cadeau. In heel Nederland hetzelfde, zodat iedereen er over mee praten.

Dit jaar zijn het er drie, dus er moet gekozen worden. Kiezen net als in elke democratie. De bibliotheek vraagt uw mening en geeft daarvoor één van de drie boeken. Hoe geeft u uw mening? Online via de online Biblio-barometer. De Biblio-barometer bevat een paar kernachtige stellingen en nodigt iedereen uit daarover een mening te geven. In ruil daarvoor kan men daarna één van de 3 boeken bij de bibliotheek uitkiezen. Niet online? Kies toch, maar dan in één van de zeven vestigingen van Bibliotheek CultuurPunt Altena.

Lid of niet-lid, iedereen die zijn of haar mening geeft in het debat over democratie krijgt een boek cadeau. Een boek dat past bij het thema. De 3 boeken zijn: Heer van de vliegen van William Golding uit 1954, Liefde en schaduw van Isabelle Allende uit 1986 en Morten van Anna Levander uit 2014. Kom kiezen in uw bibliotheek.