Foute kersttruien verkiezing op Fort Altena

WERKENDAM – Fort Altena komt al helemaal in de sfeer van de kerst. Men viert de kerst met een knipoog door op 2e kerstdag de Nationale Foute kersttruien Party & Verkiezing te houden.

Men gaat een bijzonder feestje bouwen langs de Hollandse Waterlinie op 26 december. Een foute kersttrui kan je natuurlijk niet zomaar in de winkel kopen. Er is creatieve inbreng voor nodig! Begin dus maar vast te breien, haken, macrameën of te vilten en wie weet sleep jij straks de winnaarstitel in de wacht met de meest foute kersttrui 2016.

Geef je nu alvast op voor de eerste Nationale Foute Kersttruien Party & Verkiezing die plaatsvindt op 26 december op Fort Altena. Doe mee in je eentje, met je vriend of vriendin, met je elftal, met je vismaten, met je klasgenoten, met je schoonmoeder of met je blind date; het maakt niet uit en hoe fouter hoe beter! Geef je op via het e-mail adres info@fortaltena.nl.