Alles over energie tijdens de energiemarkt

ALMKERK – Op donderdag 10 november van 19.30 uur tot 22.00 uur vindt de energiemarkt plaats in Golfpark Almkreek in Almkerk. Alle bewoners van Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn van harte welkom!

Circa 15 verschillende deelnemers (organisaties en bedrijven) geven u informatie over hoe energie te besparen in en aan het huis. U krijgt antwoord op al uw vragen over thuis energie besparen van de energiespecialisten. DEcAB, woningstichtingen, Bouwbedijven, installateurs, doe-het-zelfzaak, gemeenten en andere partners staan iedereen graag vrijblijvend te woord.

Het thema ‘Energie bewust, thuis besparen’ wil zeggen dat iedereen energie kan besparen in en rond de eigen woning. Thuis bewuster omgaan met energie is het startpunt van verandering. Vermindering van energieverbruik heeft tot gevolg dat er minder CO2 wordt uitgestoten, wat een positief effect heeft op milieu, natuur en leefomgeving. Bovendien verlaagt het de energierekening!

Kijk voor meer energietips en informatie over de energiecampagne vinden op www.energiebewustthuisbesparen.nl en bezoek de energiemarkt op 10 november vanaf 19:30 te Almkerk.