Workshop Ziel van Desem door Gerard Hardeman

WIJK EN AALBURG/WOUDRICHEM – Steeds meer mensen doen bewust boodschappen en kiezen voor biologische producten. Het zelf verbouwen van groenten en het bakken van gezond (desem)brood past hier ook bij.

Kookstudio Heerlijk en Eerlijk organiseert de workshop: ‘Ziel van het Desem’ waarin deelnemers zelf leren desembroden te bakken. De ruim 7 uur durende workshop wordt gegeven door de beste biologische bakker van Brabant: Gerard Hardeman van Bakkerij Hardeman uit Wijk en Aalburg. Super smakelijk en knapperig dat is het kenmerk van desembrood, brood dat zonder gist op natuurlijke wijze rijst. Het bestaat alleen uit meel, water en zout en wordt bij voorkeur met de hand gekneed en op een steenoven vloer gebakken.

U bent welkom om deel te nemen aan de workshop op 12 november vanaf 15.15 uur. Deelname kost € 79,50 en dat is inclusief twee bio broden die u zelf kneed en bakt. Als maaltijd maakt u een rijkelijk gevulde biologische pizza, daarnaast worden er diverse hapjes en drankjes uitgedeeld zodat men niets te kort komt. Na afloop krijgen de deelnemers een starterspakket met desem, broodmandje en meel voor mee naar huis. Aanmelden en/of nadere informatie kan bij Heerlijk en Eerlijk per telefoon 06 – 53 20 60 99 of chef@kookstudioheerlijkeneerlijk.nl.