Kom op tijd naar De Zwaaier voor de wedstrijd

WERKENDAM – Kom je woensdag naar het bekerduel tussen Kozakken Boys en Ajax? Kom dan op tijd. De poorten zullen al om 16.30 uur opengaan voor publiek.

Kozakkenboys roept toeschouwers op om indien mogelijk met de fiets of ter voet naar het sportpark te komen. Auto’s kunnen geparkeerd worden op één van de parkeerlocaties in Werkendam, zoals het parkeerterrein bij het Gemeentehuis, Sporthal de Crosser en de Werkina. De parkeerzones liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand van het voetbalveld en zijn te bereiken door de borden met de P te volgen. Het parkeerterrein van De Zwaaier zal gereserveerd zijn voor sponsoren en andere genodigden.

Zowel op het voorterrein van het sportpark als achter de staantribune zijn foodcourts ingericht. Er zijn hier diverse eetkramen te vinden. Naast de foodtrucks is er op De Zwaaier genoeg te beleven voor aanvang de wedstrijd. Zo zullen Oud-Kozak Basjan Munten en Willem de Wijs plaatsnemen achter de draaitafel en ook zanger Arjon Oostrom komt langs. Om 18.30 uur fluit scheidsrechter Manschot voor het begin van hopelijk een prachtige bekeravond in Werkendam.