Ruben Hoeke Band in Xinix

NIEUWENDIJK – Vrijdag 28 oktober zal de Ruben Hoeke Band optreden in Xinix. Hoeke, meerdere malen uitgeroepen tot beste blues en rockgitarist Benelux zal in Xinix met zijn band hun nieuwe album ‘Sonic Revolver’ presenteren.

In de landelijke media wordt deze nieuwe cd, die eind september in Paradiso gepresenteerd werd, omschreven als ‘een van de beste albums van 2016’. Sinds 2015 is de samenstelling van de band gewijzigd en zit Rubens broer, Eric Hoeke, achter het drumstel. Ook de komst van de getalenteerde zanger Lucas Pruim heeft het groepsgeluid zeer positief veranderd.

Hou je van vette Rock, Blues, Boogie, Rhythm & Blues dat met enorme passie en op het hoogste niveau wordt gespeeld? Kom dan 28 oktober naar Xinix. Xinix gaat om 21.00 uur open en de Ruben Hoeke Band speelt vanaf ongeveer 22.00 uur. Meer info op www.xinix.nl en www.rubenhoeke.com.