VestingstadRun beslissend voor Altena Road Circuit

WOUDRICHEM – De 17e Vestingstad Run in Woudrichem, een halve marathon in en rond Woudrichem, is dit jaar op zaterdag 5 november ook beslissend voor de eindstand van het oudste stratenloopcircuit van Nederland; het Altena Road Circuit.

Wat betreft de mannen kan eigenlijk niemand Paul Visser meer bedreigen. Vorig jaar was hij toevalligerwijs ook nog de winnaar van de halve marathon in Woudrichem. Bij de vrouwen is er geen enkele vrouw die nog in aanmerking komt omdat niemand meer in aanmerking komt voor de verplichte vier wedstrijden. De aandacht gaat dan ook uit naar Emmy Vink van de organiserende vereniging Altena Road Runners die de leiding heeft bij de vrouwen 35+. Veel aandacht gaat er ook uit naar Egbert Hooijkaas uit Zuilichem, die tot nu toe een bijzonder succesvol jaar heeft.

Naast de halve marathon zijn er ook nog prestatielopen over 6 en 11 kilometer. En ook dit jaar kan de halve marathon in estafettevorm gelopen worden. Per team mogen dan drie deelnemers meedoen. En ook voor de jeugd zijn er weer verschillende afstanden. De start en finish zijn bij sporthal ’t Rondeel waar ook voldoende kleedgelegenheid te vinden is.
Via www.inschrijven.nl of bij Sporthal ’t Rondeel, ’t Rond 2 in Woudrichem kunt u zich vanaf 12.30 uur inschrijven.