Uitstel openstelling 2 rijstroken richting zuid

ALTENA/GORINCHEM – De openstelling overdag van 2 rijstroken in zuidelijke richting op de A27 bij de Merwedebrug is met een aantal dagen uitgesteld.

In noordelijke richting zijn wel gewoon 2 rijstroken voor auto’s open. Om de benodigde verkeerssystemen langs de weg te plaatsen, blijken meer werkzaamheden plaats te moeten vinden dan was voorzien. Rijkswaterstaat doet er alles aan om de nieuwe verkeerssituatie situatie alsnog snel te realiseren.

De aannemer is begonnen met voorbereidende werkzaamheden, maar het blijkt dat de grondwerkzaamheden voor de verplaatsbare signaalgevers boven de weg meer tijd vragen dan was voorzien. Het is daarom niet mogelijk om het nieuwe verkeerssysteem vanaf vrijdagmorgen gereed te hebben. Op vrijdagmorgen 21 oktober is de verkeerssituatie op de A27 in zuidelijke richting dus niet aangepast. Het verkeer kan, net zoals de afgelopen dagen, maar gebruik maken van 1 rijstrook.