DVDM-University dichterspodium Werkendam

WERKENDAM – Op dinsdag 1 november is in de bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 alweer het laatste podium van dit jaar.

Neerlandicus en dichter Cees Visser geeft een korte literaire lezing tijdens de DVDM University. Zonder te veel informatie over deze verrassende voordracht weg te geven, is al wel bekend dat het publiek actief betrokken wordt. De muzikale invulling van de avond is in handen van Richard van der Keur en Elmer Meijers. Samen vormen zij Emellan en brengen, zoals zij het zelf noemen, ‘Kleinkunstige luisterpop’. Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden.

De avond begint om 19.45 uur. Er is een inloop met gratis koffie / thee om 19.20 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aansluitend is er een gezellige nazit met een gratis (fris)drankje en een knabbeltje. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.