Inloopbijeenkomsten fusie gemeenten

ALTENA – De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gaan per 1 januari 2019 fuseren. Wilt u daar meer over weten of heeft u vragen over de gevolgen van deze fusie voor u, dan bent u van harte welkom bij een van de inloopbijeenkomsten.

Leden van het college van burgemeester en wethouders en betrokken ambtenaren zijn aanwezig om met u in gesprek te gaan. Fuserende gemeenten moeten aan de minister van BZK een Herindelingsadvies voorleggen. In dat advies staat een omschrijving van de huidige gemeenten en wordt een blik geworpen op de toekomst. De voorloper van dit advies, het herindelingsontwerp ligt op dit moment ter inzage. Tijdens de inloopbijeenkomsten kunt u hierover in gesprek gaan en u kunt uw eventuele zienswijze direct schriftelijk indienen.

U bent op maandag 7 november welkom in het gemeentehuis in Woudrichem van 19.00 tot 21.00 uur, donderdag 10 november in het gemeentehuis in Werkendam van 19.00 tot 21.00 uur en maandag 14 november in het gemeentehuis in Wijk en Aalburg van 19.00 tot 21.00 uur.