Deel 25 met als titel: 'Het leeft voort'

DUSSEN – Op donderdag 10 november 2016 presenteert het bestuur van de Stichting Historische Reeks Land van Heusden en Altena deel 25. Deze jubileumuitgave heeft als titel: “Het leeft voort.”

Men nodigt u van harte uit om deze presentatie bij te wonen in kasteel Dussen aan de Binnen 1 te Dussen. Vanaf 15.00 uur wordt u ontvangen met een hapje en een drankje en om 15.15 uur volgt het welkomstwoord met een terugblik op 25 jaar Historische Reeks. Er zal een toelichting worden gegeven op de Jubileumbundel, vervolgens de uitreiking van het eerste exemplaar aan Henk Hellegers, voorzitter van Brabants Heem, waarna een reactie van hem op de jubileumbundel.

Prof. dr. Arnoud-Jan Bijsterveld spreekt over ‘Erfgoedbeleid en duurzaamheidsbeleid’: emotie en realiteitszin. Tussen de verschillende programmapunten door zorgt Vocaal ensemble Pavane uit Heusden voor de muzikale omlijsting. Vanaf 17.00 tot 18.00 uur is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.historischereeks.nl. Na afloop is deel 25 voor € 20,00 ter plaatse te koop.