Chalets, auto's en drugs in beslag genomen

ZEVENBERGEN/HANK – In de ochtend van woensdag 19 oktober werden twee mannen van 57 en 28 jaar uit Zevenbergen aangehouden. Vader en zoon worden verdacht van witwassen en het overtreden van de opiumwet.

Tijdens de actie werden twee chalets in Hank, twee woningen, een bedrijfspand en een garagebox in Zevenbergen doorzocht. De twee bezochte chalets werden in beslag genomen waarin het team onder meer een tweetal dure horloges, twee grote flatscreens en een ‘jammer’ vond. Ook werden er drie auto’s afgepakt: een Mercedes C klasse, een Audi A1 en een Renault Kangoo.

Op een van de woonadressen werden hennep, cocaïne, pillen, pepperspray en twee dure horloges aangetroffen en in beslag genomen. Ook in de garagebox werden een grote hoeveelheid hennep en honderden pillen gevonden. Hiernaast werd er verspreid over de bezochte locaties meer dan 6500 euro aan contant geld gevonden en in beslag genomen.