Verkoopdag met grote boeken en kledingmarkt

UITWIJK – Op zaterdag 29 oktober 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur is er in en bij gemeentecentrum De Hoogt in Uitwijk een markt met grote boeken en kleding.

Er is een grote voorraad boeken, voor elk wat wils. De boeken zijn gesorteerd, dus het zoeken naar een bepaald boek is eenvoudig. Tevens is er een kledingmarkt met mogelijk een nieuw kledingstuk voor u. Ook is er een mooie decoratiekraam. Op het terras staat een frietkraam, worden er loempia’s, slaatjes en poffertjes verkocht. Binnen kunt u genieten van een kop koffie of thee met appelgebak of koek en rond de middag een kom heerlijke soep. Er zijn dit jaar kramen met koek en groenten. Er is een bloemenstal en de levensmiddelenmand. Tevens is er het 250 vel en natuurlijk het rad van avontuur. Voor de kinderen is er een speelgoedtafel en kunnen ze brieven trekken.

In de week voor de verkoopdag is er een folder verspreid met daarin een gratis lot voor het rad van avontuur. Iedereen is van harte welkom.