Veiligheidsmarkt voor inwoners Gorinchem Oost

GORINCHEM – Op zaterdag 29 oktober wordt op het parkeerterrein van de Spijksepoort een veiligheidsmarkt georganiseerd voor de inwoners van Gorinchem Oost.

Op deze veiligheidsmarkt geven politie, brandweer, Biesheuvel EHBO, het buurtpreventieteam Gorinchem en de gemeente Gorinchem voorlichting en demonstraties over veiligheid in de wijk en veiligheid in en rond de woning. U kunt onder andere tips krijgen om het inbrekers moeilijk te maken de woning te betreden. De brandweer geeft advies hoe te handelen bij brand in de woning en wijst ook op de actie ‘Deuren dicht’ waardoor u, bij brand in de woning, meer kans heeft om u zelf en uw gezin op tijd in veiligheid te brengen. Daarnaast wordt informatie gegeven over goed hang- en sluitwerk en brandwerende en preventieve maatregelen om uw woning en directe omgeving veiliger te maken. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

De markt duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Tegen inlevering van de uitnodigingsbrief krijgen inwoners van Gorinchem Oost een leuke attentie van de gemeente Gorinchem.