Samen maken we de stad!

GORINCHEM – Van 4 tot en met 11 november organiseert Gorinchem in Dialoog op meerdere plekken in de stad dialoogtafels met het thema Samen maken we de stad!

Gorinchem in dialoog sluit met dit thema aan bij het project Visie van de Stad van de gemeente Gorinchem. Op vrijdagmiddag 21 oktober wordt gestart met een korte kick-off in het Stadhuis waar men wil laten zien hoe inspirerend een dialoog over de toekomst van Gorinchem kan zijn. Vanaf 4 november worden er tafels bij mensen thuis georganiseerd, bij maatschappelijke organisaties als de Blauwe Anemoon en Syndion en bij bedrijven als de Rabobank en het Piazza.

Heb je zin om zelf een dialoog te organiseren? Een dialoog aan huis, met eten aan de keukentafel of misschien een dialoog voor je eigen club? Gorinchem in Dialoog helpt je met de organisatie en levert ervaren dialoogbegeleiding. Bij alle dialoogtafels is het thema dit jaar: Samen maken we de stad! Kijk voor meer informatie op Gorinchemindialoog.nl of neem contact op via info@gorinchemindialoog.nl.