Muziek & Spoken Word middag in XINIX Nieuwendijk

NIEUWENDIJK – Zondagmiddag 20 november van 14.00 uur tot 18.00 uur organiseert popcollectief SLIM i.s.m. het N.D.P. een speciale Muziek & Spoken Word open jammiddag in XINIX Nieuwendijk.

In het café op de eerste etage wordt een podium ingericht voor de optredens. Het is ‘Open’, omdat geen beperkingen aan de deelnemers wordt opgelegd. Het heeft het karakter van een ‘jam’, omdat door samen doen vaak de mooiste inspirerende zaken ontstaan. Muzikanten, verhalenvertellers, schrijvers, dichters en rappers worden uitgenodigd om zich aan te melden voor deze unieke middag!

XINIX is te vinden aan Doornseweg 2b te Nieuwendijk. De organisatie wil graag een idee hebben van het aantal deelnemers en vraagt daarom belangstellenden zich op te geven. Dat kan bij troubadourbertan@planet.nl of bij info@marcelvaandrager.nl.