Lokale artiesten en lekker eten in de Teerkamer

WOUDRICHEM – Zondag 23 oktober organiseren Ankie van Noorloos en Chris Poldervaart het Woerkums Artiesten Gala. Een bijzondere middag, met diverse lokale muzikanten.

“Het idee bestaat al een tijdje, ik wilde graag samen met Chris een leuk evenement organiseren. We hebben ervoor gekozen om dit met muzikale vrienden te doen. Zo doen onder andere Gert Jan Brouwershaven, Marco Kieboom, Levina Hartman en Trio Vastgoed mee. Ze zullen allemaal hun favoriete liedjes zingen en wie weet dat er nog wat spontaan op het podium ontstaat. Ook kunnen de bezoekers genieten van een overheerlijk buffet, verzorgd door Kruiden en Jasmijn. Alle ingrediënten voor een geweldige en gezellige dag zijn dus aanwezig!” Aldus Ankie van Noorloos.

Kaarten voor het evenement kosten € 19,50 (inclusief buffet) en zijn verkrijgbaar bij de Teerkamer, Altena Optiek of bij Chris Poldervaart (06-45014669). De eerste artiest zal om 16.00 uur beginnen, om 15.00 uur is de zaal open. De Teerkamer is te vinden aan de Vissersdijk 35a in Woudrichem.