Popkoort Con Forza start met een kids koor

HANK – In september heeft popkoor Con Forza een pilot gedraaid om te kijken of het mogelijk is om een jeugd popkoor op te richten. De reacties waren overweldigend. Dit heeft er toe geleid dat men de komende 3 maanden met een pilot start.

Mede door een financiële bijdrage van de gemeente Werkendam kan Con Forza kinderen van 10 tot 16 jaar enthousiast maken om kennis te maken met het fenomeen popkoor. De kinderen worden gedurende 3 maanden elke week begeleid door een professionele dirigent, conservatorium afgestudeerd muziekdocent Sabine Bakker. Uiteindelijk sluiten de kids de periode van deze drie maanden af met een optreden met een echte band voor familie, vrienden en belangstellenden. Als het een succes is dan wordt Con Forza Kids na deze periode van drie maanden doorgezet.

Alle kinderen en ouders die interesse hebben in dit project worden uitgenodigd om op iedere donderdagavond tussen 18:00 en 19:00 te komen kijken en mee te repeteren in ’t Uivernest in Hank. Uiteraard kan voor meer informatie ook contact worden opgenomen met Con Forza op kids@con-forza.eu.