Theaterhoppen: Reserveer snel de laatste kaarten

WOUDRICHEM – Op 4 november start het Theaterhop-weekend van 2016. De animo is weer hoog. Zondag en zaterdag zijn bijna uitverkocht, de allerlaatste kaarten zijn nu te koop. Ook de vrijdagavond loopt nu snel vol.

Heb je al eerder genoten van het huiskamertheater van Theaterhoppen of heb je er over gehoord en wil je ook graag zo’n verrassende avond of middag meemaken? Reserveer dan snel want er zijn nog maar 40 kaarten beschikbaar. Zo kun je op vrijdagavond genieten van de 4 voorstellingen van Maya van As (Cabaret), Izak Boom (kleinkunst), Productiegroep THG (muziektheater door jeugd/jong volwassenen) en Theatergroep YrroS! (komische tragedie), die je in groepen van 25 personen al wandelend bezoekt op hun bijzondere speellocaties.

Gezamenlijke start en ontvangst is in Café ’t Hoekske in Woudrichem. Kaarten kosten € 25,-, voor de 4 voorstellingen en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en een pauzedrankje. Het hele programma staat op www.theaterhoppen.nl, waar je ook via een formulier kunt reserveren.