Zesde VN-Dag van de Stilte in Woudrichem

WOUDRICHEM – Jos Korthout houdt een try out, Blote Voetenpad op het Gors langs rivier de Boven Merwede in Woudrichem op zondag 30 oktober 2016.

De start is om 10.30 uur bij de Gevangenpoort in Woudrichem. Tussen 11.00 en 12.00 uur loopt de groep in stilte te genieten in het natuurontwikkelingsgebied. Er wordt gelopen over gras, klei, zand schelpjes, grind, basaltblokken, kruiden en horen, zien, ruiken en voelen van alles intenser dan gewoonlijk. Gedurende dit uur wordt in het hele land stilte in acht genomen. Als je deze stilte kunt toelaten en beleven kan dit als zeer weldadig ervaren worden. In deze stilte zijn allen met elkaar verbonden die dezelfde stilte in acht nemen.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Na afloop bestaat de mogelijkheid om in Woudrichem gezamenlijk een kopje koffie te drinken en er iets te eten bij te nemen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.