Zapp mee bij Stichting de Vleet

WOUDRICHEM – Op donderdag 20 oktober is het zo ver. Het is herfstvakantie en men gaat weer Zappen.

Zapp tijdens deze fantastische dag tussen de leuke workshops theater, muziek & dans en creatief. Ook CultuurPuntAltena doet mee dit jaar met één van haar belevingskisten. Ontdek je talenten; wie weet ben jij een superacteur of de nieuwe Picasso. En natuurlijk sluit men weer met zijn allen af met een spetterende finale. Papa, mama of de oppas mag dan natuurlijk ook even komen kijken. Voor wat drinken en lekkers wordt gezorgd en Hoppas Kinderopvang heeft een heerlijke lunch voor geregeld. Heb jij hier wel oren naar? Geef je dan snel op en beleef een leuke dag in jouw herfstvakantie bij Stichting de Vleet.

Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en er wordt gestart om 10.00 uur in De Veste, Hoogstraat 27 in Woudrichem. De dag is om 15.00 uur weer afgelopen. Deelname kost slechts € 5,00 per kind. Meld je aan via de website, via paans@stichtingdevleet.nl of via telefoonnummer 0183-301710.