Webmarkt.nl voor een door lokale ondernemers

VEEN – Webmarkt.nl is een zoeksite die in september is gelanceerd en nu al in een behoefte voorziet namelijk: op een eenvoudige en eerlijke manier direct in contact gebracht worden met een bedrijf dat u zoekt.

Het idee voor Webmarkt.nl ontstond ongeveer een jaar geleden toen een paar ondernemers uit het Land van Heusden en Altena tijdens een gesprek zich afvroegen waarom de bekende zoekmachines zo’n eenzijdig beeld lieten zien van alleen maar grote ondernemingen en niet het midden-en kleinbedrijf, dat moest beter kunnen. Het idee is dat elke dienst, vakman of leverancier simpel gevonden kan worden in de regio, momenteel wordt Webmarkt.nl uitgerold in het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Langstraat daarna rolt het verder door geheel Nederland.

De aanwas van ondernemers om mee te doen op deze zoeksite overtreft de verwachtingen van de initiatiefnemers, nu al krijgt men spontane aanmeldingen binnen wat in deze fase niet verwacht werd, het zeer lage abonnementstarief en de simpele voorwaarden helpen daar zeker bij. Een klein marktonderzoek liet zien dat de opzet en toegankelijkheid van Webmarkt.nl door consumenten zeer gewaardeerd wordt. Kortom, wederom een bewijs wat lokale ondernemers met lef, enthousiasme en durf voor elkaar kunnen krijgen.