Vakantie vol activiteiten bij Biesboschcentrum

DORDRECHT – In de herfstvakantie is bij Biesboschcentrum Dordrecht weer veel te beleven voor jong en oud. Het activiteitenprogramma bevat leuke kinder- en gezinsactiviteiten. Ook is er voor de natuurliefhebber genoeg te beleven.

Vaar mee met de open fluisterboot tijdens een ‘Rondje Hollandse Biesbosch’ en geniet van de rustgevende omgeving. Of ga mee met de vaar- en wandeltocht ‘Fluisterend op zoek naar bevers’. Kijk goed om je heen of je beversporen ziet en met een beetje geluk zie je er misschien wel één. Ook zijn er speciaal in de vakantie de kinderactiviteiten ‘Kinderbevertocht’, ‘Verhalenverteller in de Stenen Keet’, ‘Braakballen pluizen’ en ravotten in het ‘Speelbos’ onder begeleiding van gidsen. Met de ‘Familie vogeltocht’ vaar je door de Biesbosch en ga je van boord bij de vogelkijkhut bij de Mariapolder. Met behulp van de vogelwaaier, een verrekijker en de uitleg van de gids herken je de typische Biesboschvogels. Daarnaast is er de ‘Wetlandvaartocht’ die in het landelijke thema van ‘Week van ons water’ wordt georganiseerd.

Ook zijn er activiteiten voor de natuurliefhebber. Ga mee met de ‘Herfstexcursie’ onder leiding van een gids op zoek naar paddenstoelen. Of ga mee met de kano-excursie bij volle maan met een Biesboschgids diep de Biesbosch in en peddel door de Hollandse jungle. Een spannende ontdekkingstocht.

Kijk voor meer informatie, data en prijzen op www.biesboschcentrumdordrecht.nl of neem contact op met Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht. Telefoon 078 770 53 53 of info.biesbosch@dordrecht.nl.