Uit Volle Borsten met 'Rieu door de Bocht'

DUSSEN – Met ‘Rieu door de Bocht’ presenteren de dames van het Dussense smartlappenkoor Uit Volle Borsten zich na maanden van voorbereiding op zaterdagavond 29 oktober in alle pracht en praal aan het publiek.

Nooit eerder dosten de dames zich zo stijlvol en elegant uit om in de gracieuze stijl van Rieu te verschijnen. In de gedaante van André Rieu laat dirigent Peter van Zanten de toehoorders genieten van meeslepende walsen en populaire melodieën waarbij Riana Koreman en Wim den Ronden virtuoze klanken uit hun accordeons toveren die onderstreept worden door drummer Niek de Nijs en gitariste Lian van Oers.

Het belooft een onvergetelijke show te worden met komische en spectaculaire momenten. Tickets kopen is niet nodig, de entree is helemaal gratis. De deuren van café De Bocht gaan om 20.00 uur open, om 20.30 uur zetten het koor het eerste nummer in.