Theaterprogramma Eric Citroen in de Pomp

ALMKERK – Op zaterdagavond 22 oktober brengt Eric Citroen zijn theatervoorstelling ‘Geestig gestoord’ bij De Pomp in Almkerk.

De overjarige theologiestudent Eric belicht op geheel eigen wijze rare zaken in kerk en samenleving. Was het wel zo’n goede keus om meer kennis te vergaren, of moet je toch maar gewoon geloven? Tussen de gekmakende chaos van leven en dood probeert hij antwoorden te vinden, maar het lijkt maar moeizaam te lukken. Natuurlijk zijn er de grote vragen: je mag er zijn. En als hij als lokaal bekend reclame-acteur het in zijn bol krijgt ligt bovendien een flinke crisis op de loer. Wat als Liefde omslaat in verliefdheid? Een ontfermingsactie voor een door het leven getekende etalageschoonheid lijkt wat uit de hand te lopen. Wat te doen als de grote Vriend voor de deur staat? Of de vijand, wie weet. En oh ja, er is ook nog zo iets als Total War.

De deuren van de zaal gaan om 20.00 uur open. De kosten zijn € 3,- p.p. Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond geopend vanaf 20.00 en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is de Sportlaan 3a in Almkerk.