Kasteel Dussen wordt Slot Halloween

DUSSEN – In samenwerking met Dussoos organiseert Stichting Vrienden Kasteel Dussen op vrijdag 28 oktober 2016 een Halloween Spooktocht op Kasteel Dussen.

Kasteel Dussen zal veranderen in een heus spookslot. Er dolen nog rusteloze dromers door de gangen van het kasteel. Zorg jij ervoor dat zij eindelijk hun eeuwige rust kunnen vinden? Heb jij stalen zenuwen? Durf je het aan? En ben je tussen de 9 en 14 jaar Reserveer dan je plekje voor deze griezeltocht op www.kasteel-dussen.nl.

Men verzamelt die vrijdag om 18.30 uur bij Dussoos in ’t Middelpunt, Wilhelminastraat 3a in Dussen. Hier vandaan vertrekt men, onder begeleiding, in groepen richting Slot Halloween. Na afloop griezelt iedereen na met een slokje grachtenwater of spinnendrank op de binnenplaats van het Kasteel. Om 21.30 kan je hier worden opgehaald. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon. Reserveren dient voor 21 oktober gedaan te zijn via de website, of anders telefonisch bij Tessa De Lange-Terlaak: 06-45208142.