Informatieavond Altenatuur over vleesvervangers

GIESSEN – Henk Schouten van het Giessense bedrijf Schouten Europe is directeur van het grootste vleesvervangende bedrijf in Nederland.

In het kader van het ‘Jaar van de Peulvrucht’ van de Verenigde Naties vertelt hij over de smakelijke en duurzame vleesvervangers die in zijn bedrijf ontwikkeld worden. Flexitariërs, vegetariërs en veganisten zijn van harte welkom om burgers, worsten, schnitzels, snacks, roerbakproducten, en broodbeleg te komen proeven die bij een gezonde levensstijl passen met respect voor mens, dier en het milieu.

Vanuit de overtuiging dat de wereld behoefte heeft aan een voedselpakket dat minder op dieren, maar sterker op planten steunt wil het bedrijf consumenten een duurzaam alternatief bieden voor vlees. De bijeenkomst is op donderdagavond 27 oktober in Fort Giessen en begint om 20.00 uur. De entree is gratis.