Formulierenbrigade 'Voor Elkaar'

WERKENDAM/WOUDRICHEM – Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren of het opstellen/lezen van een lastige brief? Vanaf half oktober start in de gemeenten Woudrichem en Werkendam de formulierenbrigade ‘Voor Elkaar’.

Er bestaan nogal wat formulieren. Denk maar aan een aanvraag voor het CAK, formulieren van uw Pensioenfonds, mantelzorgwaardering, studiefinanciering, tussentijdse hulp bij aanvraag of wijziging van zorg- en huurtoeslag, aanvraag voor hulp in de huishouding en ga zo maar door. Maar ook voor het ordenen van uw administratie kunt u bij de formulierenbrigade terecht. Verder kan er ook hulp geboden worden bij het schrijven van een brief aan een van de vele instanties. De formulierenbrigade is een samenwerking tussen de welzijnsinstellingen Trema en Stichting de Vleet.

Wilt u meer informatie of gebruik maken van de formulierenbrigade ‘Voor Elkaar’? Dan kunt u contact opnemen via het centrale nummer: 0183-408444.