Succesvolle eerste Gorkumse Beursvloer

GORINCHEM – Op donderdag 6 oktober handelden 33 bedrijven en 38 maatschappelijke organisaties in het Gorcums Museum. Tijdens deze Maatschappelijke Beursvloer zijn 40 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van in totaal € 19.220,-.

Wethouder Eva Dansen opende de beurs met een slag op de gong. Al ruim voor de officiële opening werd er door de ruim 100 aanwezigen druk gelobbyd en gehandeld. De eerste match werd dan ook binnen enkele minuten bekend gemaakt. De levendige sfeer zorgde er voor dat iedereen op een plezierige manier nieuwe contacten opdeed en er samenwerkingsverbanden werden gerealiseerd. Net als op een echte beursvloer werden alle matches eerst mondeling beklonken bij hoekmannen en -vrouwen en daarna bezegeld door Van Leussen Van Den Broek Notarissen.

De Gorinchemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat Gorcumse verenigingen en stichtingen belangeloos steunt. De Uitdaging bemiddelt bijvoorbeeld voor spullen, extra handjes, creativiteit en deskundig advies, altijd met gesloten beurs. Het uitgangspunt is versterking van de lokale samenleving.