Sponsorloop de Morgenster voor Glazen Etalage

SLEEUWIJK – Op vrijdag 4 november zullen de leerlingen van basisschool de Morgenster in Sleeuwijk een sponsorloop lopen. De sponsorloop heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Glazen Etalage.

De kinderen zullen op 4 november tussen 8.45 uur en 12.00 uur rondjes lopen rondom de school. De school is te vinden aan de Tienhont 7 te Sleeuwijk. In de week voorafgaand aan de sponsorloop zullen medewerkers van Radio A-FM de kinderen meer vertellen over de Glazen Etalage.

De Glazen Etalage is het evenement van Radio A-FM en Altena TV, waarbij middels het maken van 33 uur live radio en televisie zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor Serious Request. De Glazen Etalage zal dit jaar op vrijdag 9 en zaterdag 10 december plaatsvinden in Winkelcentrum de Nieuwe Es in Sleeuwijk. De leerlingen van basisschool de Morgenster zullen op vrijdag 9 december het opgehaalde sponsorbedrag tijdens de Glazen Etalage aanbieden aan de medewerkers van Radio A-FM en Altena TV.