Infoavond over Discipling Youth Globaly

SLEEUWIJK – Wat ga jij volgende jaar doen in de zomervakantie? Wat dacht je van ‘DYG’, oftewel: Discipling Youth Globaly. Ruim een week optrekken met jongeren uit Europa en Amerika.

Samen Bijbelstudies volgen van bekende sprekers en genieten van de omgeving, mooie trips en nog heel veel meer. Deze week zal plaatsvinden op de Azoren, een eiland in de Atlantische oceaan. Wil je meer weten over dit initiatief kom dan vrijdag 14 oktober langs op de Friendship voor meer informatie.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm aan de Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Stefan (06-55520837). Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl.