Publieksprijs voor Kinderen zijn de toekomst

ALMKERK – De visiegroep ‘Kinderen zijn de toekomst’ won zaterdag de publieksprijs tijdens de Dag van de Toekomst op Golfpark Almkreek in Almkerk met ruime meerderheid.

‘Bezoekers konden op de Dag van de Toekomst van Samenwerkende gemeenten AWW drie fiches verdelen over de leukste visies en onze buis was het meest vol van allemaal. Dank allemaal voor het vertrouwen in onze ideeën, we staan te popelen om er concreet mee aan de slag te gaan!’ zo is te lezen op de facebookpagina van Kinderopvang BuitenGewoon.

Tijdens de Dag van de Toekomst presenteerden zo’n 200 inwoners, samenwerkend in 22 werkgroepen, uit het gebied hun visie over hoe de nieuwe gemeente, na de herindeling op 1 januari 2019, eruit moet zien. Iedere werkgroep richtte een eigen marktkraam in en kregen 5 minuten het centrale podium tot de beschikking om de ideeën te presenteren.