Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Zaterdag 1 oktober is de jaarlijkse bazaar van Zorgplein Maaswaarden weer gehouden op locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Om 09.30 uur kon men de eerste bezoekers verwelkomen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met o.a. bloemen, boeken, cadeauartikelen, enveloppen, etc. Verder kon men raden naar de naam van een konijn en inschrijven op een boodschappenmand. In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met een appelflap, friet, oliebollen en andere versnaperingen. Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 16.00 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting.

De opbrengst was ongeveer € 6.000, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat alle leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van o.a. de bazaar, worden bekostigd. De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit de gemeente Aalburg en omgeving.