Het is najaar: tijd voor een crea weekend

GORINCHEM – Gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen, advies vragen en diverse workshops volgen. Crea Weekend in de Evenementhal in Gorinchem staat in het teken van creativiteit.

Crea Weekend, de beurs voor iedereen met een creatieve hobby! De beurs biedt veel variatie en daarmee voor iedereen wat wils! Een gezellig dagje uit, dat jong en oud volop hobby-inspiratie biedt. Van scrapbooking tot sieraden en taartdecoratie tot handwerken, stoffen, keramiek, kaarten en schilderen: het is er allemaal. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag, want tijdens workshops en demonstraties maak je kennis met de laatste trends en technieken. Ook zijn er jaar 3 pleinen: het Inspiratieplein, Handwerkplein en een Kidsplein! En dat is niet het enige, er zullen ook wedstrijden plaats vinden voor jongens en meisjes.

Alle creatievelingen zijn geïnteresseerden zijn van harte welkom op 21, 22 en 23 oktober in de Evenementenhal in Gorinchem. Kijk voor meer informatie op de website www.evenementhal.nl/gorinchem/.