Gezellige 2e handskledingverkoop in Veen

VEEN – Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober is er weer een grote 2e hands-(merk) kledingverkoop. Er is een ruim aanbod van zowel mooie kinderkleding vanaf maatje 50-176 als dames- en herenkleding.

Deze kledingverkoop vond voorheen plaats in Woudrichem op de Burgemeester van de Lelystraat, maar is nu verhuisd naar een nieuwe locatie in Veen. Dit keer is er nog meer nieuws te melden. Er is namelijk ook nieuwe kleding! Ook worden er tassen, schoenen, riemen, sieraden, speelgoed en boeken verkocht. Alles tegen leuke kleine prijzen!

Daarnaast is er koffie, thee en limo met lekkere taart te koop. Tussen de middag zal er heerlijke soep zijn met broodjes en vanaf 10.00 uur wordt er op beide dagen verse Poon en Kibbeling gebakken. Ook is er een springkussen voor de kleintjes. De opbrengst van deze dag zal in zijn geheel geschonken worden aan Bouw-, Hulp- en Evangelisatiemateriaal in Kenia voor projecten van Johan Schep.

De verkoop is op vrijdag 7 oktober van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 8 oktober van 9.00 uur tot 13.00 uur. U bent van harte welkom aan de Bagijnhof 50 in Veen.