Familiedagen in de Evenementenhal

GORINCHEM – In de herfstvakantie van 18 t/m 20 oktober 2016 opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor Familiedagen Gorinchem. Jong en oud, iedereen is van harte welkom op deze gezellige beurs!

Familiedagen kenmerkt zich door de vriendelijke sfeer waarin (groot)ouders, jongeren en kinderen een dagje uit zijn. Voor iedereen is Familiedagen een belevenis! Het podiumprogramma biedt een uitdagende en aantrekkelijke mix van (mode)shows, boeiende presentaties, muziek en een dagelijkse afsluiting met samenzang. Dit op het gebied van wonen, modem vrije tijd, ontspanning, educati, auto’s en literatuur.

Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Naast losse entreekaarten is er een speciale familiekaart samengesteld voor gezinnen, om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Kijk op de website www.evenementenhal.nl/gorinchem/ voor meer informatie en het complete programma.