Cursus Sportief afvallen van start

GORINCHEM – Op vrijdag 14 oktober gaat in Gorinchem de cursus Sportief afvallen van Rivas Zorggroep weer van start. Deelnemers gaan gedurende vijftien weken aan de slag met voeding en beweging: met metingen, tijdens beweegsessies en met voedingsadvie

Dat doen ze onder deskundige begeleiding van een diëtist en beweegcoach van Rivas Zorggroep. Zij helpen de deelnemers hun doel te behalen. Van de diëtist van Rivas krijgen de deelnemers praktische tips en adviezen over gezonde voeding. Dat gebeurt tijdens een aantal telefonische privéconsulten door de diëtist. Daarnaast komen de deelnemers wekelijks in beweging. De beweegcoach staat tijdens deze sessies de deelnemers bij met een passend beweegprogramma. In vorige cursussen verloren de deelnemers gemiddeld tien kilo in dertien weken.

De cursus Sportief afvallen begint op vrijdag 14 oktober en de beweegsessies vinden plaats van 18.00 tot 19.15 uur in Gorinchem. Deelname aan deze cursus kost € 299,- per persoon (inclusief alle metingen, begeleiding en het proteïnedieet) of € 199,- zonder proteïnedieet en is alleen mogelijk na aanmelden via het aanmeldformulier op de website www.rivas.nl/cursussportiefafvallen en kies daar voor cursus: ‘sportief afvallen’.