Open dag bij Brandweerpost Arkel

ARKEL – Op zaterdag 1 oktober 2016 vindt er van 11.00 uur tot 15.00 uur een open dag plaats rondom het Plein 983 in Arkel.

Aanleiding van deze open dag is het werven van vrijwilligers voor deze post. Tijdens de open dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd en worden er diverse demonstraties gegeven. Er is ook de mogelijkheid om voertuigen te bezichtigen en vragen te stellen.

Tijdens de open dag wordt aandacht besteed aan de werving van nieuwe brandweercollega’s. Bij de brandweer in Arkel is de brandweer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Mensen die zich willen inzetten voor de veiligheid van anderen binnen de gemeente Giessenlanden. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het voorkomen van brand en inzicht gegeven in wat vrijwilliger worden bij de brandweer precies inhoudt. Bekijk de website www.brandweerzhz.nl voor meer informatie.