Officiële Kick-Off van Campage 'Brandveilig leven

GENDEREN – Samen met de inwoners willen de Veiligheidsregio Midden en West Brabant, Brandweer Midden en West Brabant en de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem werken aan een brandveilige omgeving.

Met de campagne ‘Brandveilig leven’ willen zij ervoor zorgen dat mensen een realistisch beeld hebben van brand(veiligheids)risico’s in en om hun woning. Op 6 oktober 2016 gaat de campagne voor de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem officieel van start. Deze start zal plaatsvinden in het wooncomplex de Ruijterhof in Genderen. Voor jong en oud zijn er deze middag allerlei activiteiten te beleven.

Alle belangstellende inwoners uit de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem worden van harte uitgenodigd om deze campagnemiddag te bezoeken. U bent welkom tussen 15.30 en 18.00 uur. De officiële aftrap van de campagne Toolbox Brandveilig leven wordt om 15.30 uur gegeven door burgemeesters Fons Naterop (Aalburg), Yves de Boer (Werkendam) en Arie Noordergraaf (Woudrichem) en clustercommandant van de brandweer Joost Pot.