Motorrijder schuift onderuit

WERKENDAM – Op het Steurgat in Werkendam zijn zondag 25 september rond 15.00 uur twee motorrijders onderuit gegaan. Eén van hen raakte gewond.

De twee motorrijders van 42 en 50 jaar oud uit Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam reden over de Nerzienweg in de richting van de kruising met het Steurgat en de Kooiweg. Zij reden een doodlopende weg in en de 42-jarige motorrijder ging bij het remmen onderuit. In zijn val nam hij zijn kompaan mee die al stilstond.

De 42-jarige had last van zijn schouder en is in eerste instantie door een huisarts, die toevallig voorbij fietste, geholpen. De traumahelikopter en een ambulance kwamen ter plaatse. De gewonde motorrijder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. De motor is door een takelbedrijf meegenomen.