WMI organiseert een kennisevent

WERKENDAM – Op woensdag 12 oktober organiseren Rabobank Altena, Stichting Altena Kennispoort en Werkendam Maritime Industries (WMI) gezamenlijk een kennisevent met als thema ‘Digitalisering en Robotisering’.

Wat zijn de ontwikkelingen in digitalisering en robotisering? Wat betekenen ze voor ons?
Gerenommeerde sprekers zoals futuroloog Richard van Hooijdonk en Prof. Dr. Roberto Flören gaan in op deze en andere vragen tijdens het kennisevent. Er is een panel van experts, waaronder Rolf Maliepaard van De Waal BV, het bedrijf dat gestart is met een lasrobotproject. Tijdens de pauze heeft u de gelegenheid om zelf kennis te maken met de nieuwste technieken van robotisering en virtual reality.

U bent van harte welkom op 12 oktober vanaf 17.30 uur op Fort Altena. Kijk voor het hele programma en voor het aanmelden op de website www.stichting-altena-kennispoort.nl.