Banenbeurs op Fort Altena

WERKENDAM – Graag nodigt men u uit voor De Banenbeurs op dinsdag 4 oktober 2016 op Fort Altena. De beurs wordt om 14.15 uur geopend door Paula Jorritsma, wethouder van de gemeente Woudrichem.

Voor de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem organiseert WSP WerkLink een Banenbeurs. Werkgevers met openstaande vacatures bieden werkzoekenden die binnen de Participatiewet vallen de mogelijkheid om weer aan de slag te gaan. Een mooie invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werkzoekenden krijgen de kans om die belangrijke eerste indruk te maken en niet te worden afgerekend op hun CV.
We willen dit bijzondere event graag bij u en uw lezers onder de aandacht brengen.

Bent u in de gelegenheid om 4 oktober tussen 14.00 en 16.30 uur de Banenbeurs in Fort Altena te bezoeken en er een item over te maken? Bert Verlaan, coördinator van WSP WerkLink, begeleidt u graag deze middag. Ook voor meer informatie kunt u bij hem terecht. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 0162-374192 of mobiel via 06-10975443.