Zingen voor Israël in Heusden

HEUSDEN – Op zaterdag 1 oktober 2016 organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond in de Grote- of Catharijnekerk aan de Burchtstraat 2 in Heusden.

De avond wordt gehouden onder het motto ‘Zingen voor Israël’ en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur zal er echter al samenzang zijn. Muzikale medewerking wordt verleend door een bekend koor uit het Land van Heusden en Altena: het Chr. Mannenkoor Altena uit Uitwijk onder leiding van Martin de Jong. Gospelkoor Reflexxion werkt eveneens mee. Dit koor komt uit Giessenburg en staat sinds kort onder leiding van Marcel van der Poel.

Naast koorzang is er ook dit keer weer veel samenzang. Verder wordt meegewerkt door Henk Teuling op de piano en door Jeroen de Weerdt op het orgel. Ds. P. L. Tolhoek opent de avond en ds. Willem J.J. Glashouwer zal een korte meditatie houden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden, bestemd voor het internationale werk van Christenen voor Israël waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is.