Stem op de duurzame duim in West-Brabant

REGIO – De gemeente Werkendam heeft het Biesboschmuseum en de Kinderboerderij Floreffehoeve, samen met Natuurvereniging VMB uit Hank, genomineerd voor een Duurzame Duim.

Zij hebben het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan duurzame ontwikkeling in Werkendam en zijn daarmee een goed voorbeeld. U kunt stemmen tot en met 10 oktober 2016. Op duurzameduimen.nl vindt u ook informatie over andere genomineerden. De winnaar wordt op 19 oktober tijdens de inspiratiemiddag Duurzaamheid van de Regio West-Brabant bekend gemaakt.

Duurzame Duimen is een regionale (publieks)wedstrijd op het gebied van duurzaamheid. De gemeenten in West-Brabant hebben ieder drie koplopers uit hun gemeente genomineerd die actief zijn op dit gebied. De genomineerden bestaan uit ondernemers, scholen en maatschappelijke organisaties of ondernemende burgers. Publiek kan stemmen op het beste initiatief dat daarmee een symbolische pluim kan worden verdiend.